top of page

Vi brænder for din virksomhed!

Det kan være svært at invitere rådgivere indenfor. Hos os vil vi gøre det nemt.

Du skal mærke et usædvanligt stærkt engagement. En lun humor, en ærefuld tilgang og en åbenhjertig dialog. Vi vil dig det bedste.

Netop derfor er vi også top professionelle, altid støttende og opmuntrende, og nogle gange hudløst ærlige og ret modige. Vi ved, at når du ønsker en dialog med os, så vil du forbedre, forandre og udvikle. Det kan være krævende, men også ret spændende!

“Vi har allerede fra vores første møde med Pål, haft fornemmelsen af at han forstod vores situation. Han har igennem hele forløbet været ærlig og meget kontant i sin tilbagemelding. Han har forstået at forklare os de positive muligheder vi står overfor, ved at organisere virksomheden med den rigtige ledelse, ved at indføre nye processer og ved præcist at definere organisationen.”

— CEO, grossist, Hovedstaden

Mask Group 6.png

Vi er et lille konsulenthus, med Pål Rikter som leder og en række eksperter tilknyttet. Vi har klienter i vidt forskellige brancher. Vi udfører også opgaver for andre konsulentselskaber.

Solid rådgivning

Pål har sagt farvel til de store koncerner for at bruge tid og kræfter på noget han brænder for: at udvikle mindre og mellemstore virksomheder. ”Efter mange år i Storebrand, Dell, Satair og Airbus ønsker jeg at arbejde med kortere beslutningsprocesser. Jeg har lært utrolig meget av dygtige ledere og kolleger. Nu vil jeg dele min erfaring, metoder og kompetence på områder hvor meget positivt kan iværksættes på kort tid. Jeg vil udvikle ledere, virksomheder og organisationer. Det er det som engagerer mig til at gøre mit bedste,” fortæller Pål.

Mask Group 12.png

“Jeg har fået fantastisk hjælp. Jeg har lært meget, fået mange gode værktøjer, fået styr på min hverdag og fået hjælp til prioriteringer og kommunikation. Pål giver hele sig selv i projekterne og du kommer i rigtig trygge hænder. Selv har jeg fået et bedre liv!”

— Hospitalsdirektør, Jylland

Vores WHY:

Vi cykler ud til klienterne for at hjælpe dem med at skabe en bedre arbejdsplads. Et sted præget af vækst og overskud, arbejdsglæde og glade ejere. Hvad enten vi løser en lille opgave eller arbejder med store forandringsprocesser, så skal vi efterlade en glad klient som er blevet klogere og opnået sin målsætning.

 

Vi tilbyder top kompetent rådgivning, til en konkurrencedygtig pris. Og I vil mærke, at vi har været forbi da vi vil:

• Tilføre ny viden og ledelseskompetence

• Bidrage til strategisk og forretningsmæssig udvikling

• Forbedre processer og finde smartere måder at arbejde på

IMG_0925.png

Hvordan kan du mærke vores engagement?

Vi svarer sent og tidligt, er fleksible, nede på jorden og hårdt arbejdende. Vi har fokus på dine udfordringer, dine resultater og dig som menneske. Vi er særdeles fleksible, så vi tilpasser os jeres hverdag.

 

Vi får megen positiv feedback på vores entusiasme. Det er utrolig hvad vi kan få til når samarbejdet er præget af entusiasme.

Vores netværk:

Vi har bevidst arbejdet med at tilknytte dygtige specialister og samarbejdspartnere. Vi indhenter den spidskompetence, som de forskellige udfordringer kræver:

• Analytikere  

• BI-eksperter

• Jurister

• Markedsføringseksperter

 

De bidrager med mere end sin ekspertise. De er indlemmet i vores netværk fordi de deler vore værdier som åbenhed, samarbejde, fokus på resultater og ejerskab. Og lige så vigtigt: Vi er alle en fornøjelse å arbejde sammen med.

• IR-eksperter

• Patent og IP-eksperter

• HR

Mask Group 16.png

Skal vi kigge på jeres udfordringer sammen?

Ikke vent hvis du har behov for hjælp. Tid er penge.

bottom of page