top of page

Et bedre liv som CEO

Fokus, balance og værdiskabelse

Frustreres du over at dine anstrengelser ikke giver de ønskede resultater? Ønsker du at frigøre tid så du kan fokusere på det som bare du kan gøre? Ønsker du en bedre balance i livet, større overskud og tid til refleksion?

Vi får vores inspiration, motivation og arbejdsglæde ved at hjælpe ledere til at få et bedre liv. Opnå bedre resultater. Skabe større arbejdsglæde!

 

Vi hjælper CEOs på mange niveauer. Du vil møde personer med lang erfaring, dyb kompetence og en genuin interesse i dig som klient. I dig som menneske. I din virksomhed.

Mask Group 20.png

“Vi har brugt Rikter Consulting for at få sparring - mod og medspil - på direktionsplan. Pål satte sig grundigt ind i hvad det er vi laver. Dernæst udarbejdede vi en handlingsplan som vi nu eksekverer. Som direktør gav det ganske hurtigt resultater. Jeg frasorterede og uddelegerede en række opgaver og koncentrerer mig nu i højere grad om det som kunderne synes at jeg er bedst til og som min virksomhed har brug for.”

— Filmproducent, København

1

Coaching

Et koncentreret forløb med situationsafklaring, problemstilling, sparring og handlingsplan. Vi hjælper dig skarpt at formulere prioriteringer. Vi bistår med problemløsning, kommunikationsmodeller og ledelsesstil. Vi kan også bistå med hands-on arbejde, så som præsentationer, målformuleringer og træningsprogrammer.

”Din hjælp har været uvurderlig! Nu har jeg sænket skuldrene, teamet er top motiveret og der er styr på prioriteringerne. Kommunikationen har fungeret perfekt. Tusind tak for top sparring og hjælp”.

— Hospitalsdirektør, Jylland

Her er tre modeller som har fungeret rigtig godt for mange CEOs:

Nedenfor ser du tre modeller, og måske en af dem passer dig? Hvis ikke tilpasser vi os til dig og din situation. Vi går efter hurtige forbedringer og hurtige resultater. Du har din egen sparringspartner, og vi svigter dig ikke.

Mask Group 17.png

2

Projekthjælp

Skal du lave en strategiplan? Forberede organisationsændringer? Angribe nye markeder? Udvikle en kommunikationsstrategi? Digitalisere? Vi hjælper dig med kyndig og inspirerende projektledelse, så du kommer i mål til tiden.

”Til at gennemføre en transformation af virksomheden, fra forretningsmodel, via ny strategi til nye selskabskonstruktioner, hyret vi Rikter Consulting. Vi fik hjælp til at styre en kompleks proces som involverede en masse stakeholders og særdeles komplekse forhold. Dette ville vi aldrig kunne håndtere selv og vi mødte rådgivere som gave os ekstremt værdifuld hjælp. Kan stærkt anbefales”.

— CEO, grossist, Storkøbenhavn.

Mask Group 8.png

3

Tilknyttet fast konsulent

Fast tilknytning i en periode til at hjælpe med ledelsesudvikling og prioriterede projekter. Det sikrer kontinuitet og forankring i organisationen. Vi etablerer et stærkt partnerskab. Normal tilknytning er 1-3 dage per uge i en periode.

”Jeg er leder af en vækstvirksomhed i Hovedstaden og bruger Pål til en række strategiske og operationelle problemstillinger, hvor jeg har behov for sparring og konkret hjælp. Pål har hjulpet med udarbejdelse af strategi, organisering af virksomheden, dialog med banken, analyse af lønsomhed og konkrete vækstskabende initiativer. Pål har værdifuld erfaring, et stort netværk og er meget behagelig at arbejde med. Jeg vil klart anbefale ham til den vækstorienterede virksomhed.”

— CEO, building materials, Hovedstaden

graphic.png

Hvad kan du forvente, når du samarbejder med Rikter Consulting:

Icon feather-check-circle.png

DU ER I CENTRUM

Vi ved, at skal en virksomhed fungere, så skal kaptajnen være skarp. Vi fokuserer på dine ”stakeholders”, finner gennemarbejdede løsninger og sørger for klare prioriteringer. Sammen sikrer vi at du fremstår skarpt

Icon feather-check-circle.png

RESULTATER FORBEDRES

Ikke blot de finansielle, her og nu, men også de resultater som skaber morgendagens bundlinje. Vi finder indsatsområder som giver hurtige gevinster. Vi hjælper med at identificere de få, men vigtige, KPI’er.

Icon feather-check-circle.png

OVERBLIKKET FORBEDRES

Vi ved, at skal en virksomhed fungere, så skal kaptajnen være skarp. Vi fokuserer på dine ”stakeholders”, finner gennemarbejdede løsninger og sørger for klare prioriteringer. Sammen sikrer vi at du fremstår skarpt

Icon feather-check-circle.png

MOTIVATIONEN STIGER

Ikke blot hos dig, men i hele dit team

Icon feather-check-circle.png

BESLUTNINGER STYRKES

Vi hjælper dig med struktureret problemløsning og gode beslutningsprocesser

Icon feather-check-circle.png

KOMMUNIKATIONEN SKÆRPES

Vi sikrer at budskabet når målgruppen og giver den rette forståelse

Ring os for en uforpligtende samtale

Tel: +45 2164 7727

bottom of page