Projektstyring

Hvorfor fejler projekter?

Det er der mange bud på. Skal jeg fremhæve mine tre bud efter årelang erfaring, må det være: Manglende opbakning eller opfølgning fra topledelsen, for mange prioriteringer og manglende motivation blandt deltagerne i projektet. Netop derfor tager vi afsæt i opbakningen og realismen. Og vi arbejder på at inddrage de rigtige ressourcer i projektet og motivere hele vejen fra start til slut.

Mangler du en fast hånd til at få initieret og gennemført projekter, så står vi klar til at hjælpe. Det kan være store som små projekter. Vi hjælper med workshoppen, med at udforme den rigtige projektbeskrivelse og med at lave projektplanen. Vi følger op undervejs og bidrager til, at du foretager de nødvendige justeringer. Vi holder folk til ilden og kommunikerer fortløbende. Vi rejser de røde flag hurtigt, når vi ser problemer. Vi hjælper med lancering, eksekvering og måling af succeskriterier.

Kan vi så garantere, at alt går glat? Nej, det kan vi ikke. Cirka halvdelen af alle projekter slår fejl. Men vi hjælper dig med at reducere risikoen for, at du havner i den forkerte halvdel og sigter imod en skarp forventningsafstemning og et håndfast projektforløb.

“I was manager for Pål when we he was heading Dell Nordic’s Marketing Operations team. Pål built a very strong team which he managed very well. The team was responsible for marketing efficiency, pricing, product mix and finding the marketing channels that gave best return. Pål has a very analytical mind, a strong drive and is very good at managing people. His team won great respect in Dell. After Pål left Dell, I hired him back in as a consultant to help improving our online processes, which he did very well. Pål is very professional and yet fun to work with, I can only recommend him!”

Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager at Dell EMC